Jonas Edland ny markedssjef i Nærbø IL

Jonas tilbake i Nærbø IL-drakten - denne gangen som markedssjef

Nærbø IL kan med glede presentere Jonas Edland som ny markedssjef. Jonas kommer fra en stilling som Account Manager i Atea, og har tidligere jobbet i blant annet BIT-reklamebyrå. Dessuten var Jonas daglig leder i Nærbø IL i 2006-2007 – han kjenner derfor organisasjonen bedre enn de fleste.

Jonas er et kjent ansikt i Nye Loen. På håndballbanen har han en lang karriere bak seg med blant annet proffspill i Danmark og spill på øverste nivå i Norge for både Stavanger Håndball og Nærbø IL. I de senere år har Jonas tatt på seg trenerrollen i Nærbø IL – både innen fotball og håndball.

Vi er svært fornøyde med at Jonas valgte å takke ja til stillingen som markedssjef i Nærbø IL. Jonas har alle de kvaliteter som kreves i stillingen og har i tillegg et stort hjerte i idrettslaget. Nærbø IL opplever i disse år en fantastisk sportslig utvikling. For å stå rustet til å fortsette denne utviklingen er det helt sentralt at idrettslaget også utvikler seg på markedssiden: Jonas er den rette mannen til å sikre denne utviklingen.

Jonas tiltrer stillingen som markedssjef 1. juni.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift