GENERALSPONSOR FORLENGER

16.februar.2022
EKTA VARE + STOLTE ØYEBLIKK = SANT
GENERALSPONSOR FORLENGER
For noen år siden signerte Bjørn Risa, daglig leder i Risa AS, en evighetsavtale med Nærbø IL.
Risa AS har alltid vært en viktig samarbeidspartner for idrettslaget i bygda og er generalsponsor for Nærbø IL. Derfor ser du logoen både på flagg, på banen i Nye Loen og på diverse skilt rundt forbi på idrettsanlegget.
 
Nylig hadde vår kommersille leder i Nærbø IL og Risa AS et møte der de gikk gjennom innholdet for avtaleåret 2022-2023. Nærbø IL setter stor pris på og er veldig glade for at Risa AS fortsetter som generalsponsor de to neste årene. Gjennom sin støtte til NIL støtter Risa AS opp om det arbeidet som gjøres mot barn og ungdom i idrettslaget og gjennom sin egenskap som generalsponsor vil Risa AS sin logo dukke opp på alle breddedrakter når de nye draktene som leveres fra Umbro rulles ut i løpet av våren. Nærbø IL er ydmyke og veldig takknemlige for å kunne samarbeide med og ha en sterk merkevare som Risa AS er på laget.
 
I 2023 feirer Nærbø IL sitt 100-års jubileum og Risa AS sitt 75 års jubileum – det setter en ekstra spiss på avtalen som nå er underskrevet. Risa AS  er #ektavare – gjennom sin støtte til oss gjør de det mulig for Nærbø IL å jobbe mot og leve opp til #stolteøyeblikk