Vi har fått ny nettside!

04.mai.2017
Som et fremtidsrettet og moderne idrettslag, vil Nærbø IL ha en digital tilstedeværelse som matcher våre ambisjoner i den fysiske verden. Det har vi nå fått.
Vi har fått ny nettside!
– Den gamle nettsiden var rotete, hadde mye utdatert informasjon og var ikke spesielt tiltrekkende. Gjennom et bra samarbeid med Megabite Jæren & Dalane og fotograf Olaf Nagelhus i Woldcam, og med hjelp fra noen flinke modeller fra idrettslaget, har vi nå fått en ny nettside som er oversiktlig og veldig fin, sier daglig leder i Nærbø IL Helene Bjørnsen, og påpeker at alt innhold til den nye siden ennå ikke er klart, men vil bli oppdatert i løpet av de kommende ukene.

Ser du noe som mangler? Ta kontakt! www.narboil.no/kontakt


Informasjon og krydder

Den nye nettsiden finnes på samme adresse som den gamle, www.narboil.no, og består av en tiltalende hovedside, samt undersider med relevant informasjon for besøkende. 

– Nettsiden skal være en portal med nødvendig informasjon, samt litt interessant krydder. Vi vil hovedsakelig bruke Facebook som informasjonskanal for kamper, arrangementer og annet fremover, slik at nettsiden ikke flyter over av innhold som er utdatert etter et par dager, sier markedssjef Jonas Edland.

Nærbø Idrettslag sin Facebook-side finner du her: www.facebook.com/narboil1923/


Skaper stolte øyeblikk

Jonas og Helene tror oppgraderingen av nettsiden også kan være med på å tiltrekke nye medlemmer og nye sponsorer:

– Det viser at vi satser, og gir samtidig enkelt tilgjengelig informasjon om hvem Nærbø IL er og hva vi kan tilby, forklarer Jonas.

Som det står på nettsiden: Nærbø IL tilbyr blant annet håndball, fotball, ishockey, basket, curling, styrketrening og gladtrim, og har en enorm bredde i gruppene, noe som gjør at de som bare vil ha det gøy får lov til det, mens de som vil satse mot å bli best har den muligheten.

– Vår jobb er å tilrettelegge for et godt miljø og mye aktivitet, og å skape mange flere positive opplevelser og stolte øyeblikk for alle som er direkte eller indirekte involvert i idrettslaget, fastslår Helene.

Se oversikt over alle idretter her: www.narboil.no/vareidretter