Status fotballhall

29.august.2023
Status fotballhall
 Siste status fotballhall, Nærbø idrettslag
 
Det er gledelig å kunne melde at vi er kommet et steg videre med arbeidet med ny fotballhall i Nærbø Idrettslag. Leif Jarle Vigre står i spiss for prosjektledelseskomiteen, og er tett dialog med styret i Nye Loen som formelt vil være ansvarlig byggherre. Arbeidet foregår også i samarbeid med styret og administrasjonen i idrettslaget.
Deler av beløpet som ble gitt i gaver til bygging av ny fotballhall er nå avsatt til prosjekteringsarbeid, og prosjekteringsfirmaet Prosjektil er tildelt oppdraget. Dette arbeidet startes opp i inneværende uke og vi vil trolig få dannet oss et mer helhetlig bilde av alle kostnader tilknyttet rekkefølgekrav, entrepriser osv. Så snart prosjekteringen er ferdig og finansieringsmodell er klar, vil styret få et endelig grunnlag forlagt seg for beslutning.
 
Vi nærmer oss september og breddeidrettslagets bursdag. 23.september. Da blir Nærbø IL 100 år. Det er ekstra stas og være jubilant, og vi gleder oss over arbeidet med utvidelse av tilbudet vårt i form av ny fotballhall.