NÆRBØ IDRETTSLAG

stolte%20%C3%B8yeblikk_neg

Me æ Nærbø IL

Nærbø IL ble stiftet 23. september 1923 og har siden den gang hatt stor betydning i bygda.

Våre fremste mål er å være den viktigste organisasjonen for barn og unge på Nærbø, legge forholdene til rette for et godt miljø og mye aktivitet, og å skape mange flere positive opplevelser og stolte øyeblikk for alle som er direkte eller indirekte involvert i idrettslaget.


Ved å velge Nærbø IL som din mottaker av Grasrotandelen støtter du blant annet vårt arbeid med barn og unge i alle våre grupper
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/971023724
 
SPV%20Vinterserie%20bilde%20bla%CC%8A

VINTERSERIEN 2023

Velkommen til Sparebanken Vest-serien 2024
Nærbø Idrettslag har gleden av å invitere til vinterserie i fotball for 38.gang – nå under navnet «Sparebanken Vest-serien»
Oppskriften er stort sett den samme som før: lag sør for Boknafjorden, som synes at vinterpausen blir litt for lang og vil «varme opp» til sesongstart eller «tyvstarte» med nye regler er hjertelig velkomne til å melde seg på. I tillegg til aldersbestemte lag mellom 13 og 17 år har vi igjen åpnet opp for påmelding i junior og senior-klassen.
Vi håper spillere, trenere og dommere er klare!
 
Både lag og dommere kan registere seg her:
https://www.profixio.com/app/vinterserien-2024
Frist for påmelding 10.desember. Faktura genereres ved påmelding i Profixio og påmelding er ikke godkjent før betaling er registret.
 

keep

Baner og haller

Det skjer alltid noe i Sparebanken Vest Arena. Anlegget er åpent fra åtte om morgenen til elleve om kvelden nesten hver dag. Dette er et møtested, et sted for trening, og et sted for underholdning på kampdager. Få oversikt over treningstider, kampprogram og arrangementer her.


/ les mer
Baner og haller
WCA_8196

Våre idretter

Nærbø IL tilbyr blant annet håndball, fotball, basket, styrketrening, Todlerne for de minste barna og gladtrim, og har en enorm bredde i gruppene, noe som gjør at de som bare vil ha det gøy får lov til det, mens de som vil satse mot å bli best har den muligheten. 


/ les mer
Våre idretter
N%C3%A6rb%C3%B8%20logo%202

Sponsorer

Vi har mange utrolig gode støttespillere som har vært med oss i både gode og onde dager for både oss og dem. De ser verdien i å støtte idrettslaget, og nytten av det vi gjør. Sponsorene er en bærebjelke som vi i Nærbø IL setter stor pris på. Vil du bli med på laget?


/ les mer
Sponsorer

Aktuelt

Vær mæ! Me he dæ kjempejillt!

Bli medlem »

Bli medlem
alla

Om oss

Nærbø IL har en lang historie full av aktivitet, klikk her for å lære mer om den.


/ les mer
Om oss
i154648_1359545004648

Finn frem

Velkommen til oss! Idrettslunden finner du i Torlandsvegen 10, 4365 Nærbø

 

WCA_8513

Kontakt

Her kan du finne kontaktinformasjon til nøkkelpersonell i Nærbø IL.


/ les mer
Kontakt