Vi ønsker Espeland AS velkommen som ny hovedpartner i Nærbø Idrettslag

08.april.2024
Vi ønsker Espeland AS velkommen som ny hovedpartner i Nærbø Idrettslag

Vi gleder oss over å kunne dele nyheten om at Espeland AS har gått inn som ny hovedpartner i Nærbø IL. Espeland AS er en totalentreprenør med spesialkompetanse innen betong etablert i 1995 og har siden oppstarten ferdigstilt over 2100 prosjekter fra sin base i Egersund. Når Espeland AS nå tar over Norrøn Betong på Nærbø blir de til sammen over 60 ansatte fordelt på de to avdelingene.

Den første kontakten mellom Espeland AS og Nærbø Idrettslag ble initiert av Nærbøs generalsponsor RISA as tidligere i år og allerede etter de første innledende møtene ble det klart at betongentreprenøren og idrettslaget hadde flere viktige verdier felles, med hovedvekt på tillit og inkludering. Ved å gå inn som hovedpartner i Nærbø Idrettslag sender også Espeland sterke signaler som at de vil slå rot på Jæren og opprettholde de båndene inn mot idrettslaget – Espeland sin avdeling på Jæren er kommet for å bli!

Den første frukten av samarbeidet vil vise allerede på onsdag når Nærbø sine håndballherrer løper inn til den avgjørende ligakampen mot Runar med Espeland sentralt plassert på brystet på drakta. I tillegg vil Espeland ta sin plass på plata som trykkes på alle lagklær med Nærbø IL sin logo.

Vi ønsker vår nye hovedpartner Espeland as velkommen til Nærbø Idrettslag – vi ser frem til et trygt og solid samarbeid i årene fremover!

 

Spørsmål om avtalen mellom Nærbø IL og Espeland AS kan rettes til

  • Øyvind Espeland, tlf. 90114735
  • Einar Auestad, tlf. 93061078