Våre idretter

ME Æ NÆRBØ IL

 

Vi ønsker å gi alle som ønsker å drive med idrett et tilbud, og målet er å ha med flest mulig lengst mulig - uansett ambisjonsnivå. 
Vi driver med håndball, fotball, innebandy og basketball. I tillegg har vi Toddlerne for de minste barna, seniortrim også tilbyr trening i styrkerom. 

Torger

Håndball

I håndballen har vi stor suksess både på bredde og nivå. Vi har ca. 800 medlemmer, og Herre A-lag nærmer seg, etter en langvarig satsing, toppen av norsk håndball.
Håndball
bi

Fotball

Fotballen har alltid stått sterkt på Nærbø. Vi har per i dag rundt 700 medlemmer i alle aldersgrupper, og er hver vinter stolt arrangør av Kvia-serien.
Fotball
N%C3%A6rb%C3%B8%20Farmers

Ishockey

30.05.23 skrev Nye Loen AS og nyoppstarta Nærbø Ishockeyklubb under på en leieavtale som betyr at ishockeyklubben skilles ut fra Nærbø Idrettslag til egen klubb.

Nærbø Ishockyklubb er nå en egen, selvstendig klubb med eget organisasjonsnummer og styre som skal drifte hockeyen på Nærbø.
All leie og avtale om lån av ishall kommer derfor fremover ikke til å gå gjennom administrasjonen i Nærbø Idrettslag, men via styret til Nærbø Ishockeyklubb.  
 
 Facebooksiden til Nærbø Farmers finner du her  - har du administrative spørsmål kan du ta kontakt med styret i Nærbø Ishockeyklubb
                Leder: Ingve Bjorland
                Nestleder: Lars Atle Kjøde
                Medlemsansvarlig: Marie Øvestad
                Sportslig leder: Peter Lorentzen
 
Hockey
innebandy

Innebandy

Med den nye ishallen kom også muligheten for curling til Nærbø, og cirka 16 personer er nå aktive curlere her. Det er også mulig for eksterne å leie banen, kontakt post@narboil.no eller 51791150.
Innebandy
styrke

 

Styrketrening


Styrkerommet er oppgradert og utvidet. Vi har nå fått masse kjekke apparater, spinningssykler, tredemøller, elipsemaskiner, romaskiner og annet utstyr som passer alle. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkomne til styrkerommet i Nærbø Idrettslag. Ta kontakt dersom du ønsker å komme igang med trening, vi tilbyr topp fasiliteter til en rimelig penge. 

basket

Basketball

Vi er i dag med å etablere et basketmiljø på Nærbø, og her ser vi potensial for stor vekst i årene som kommer. Per i dag spiller omtrent 15 medlemmer i idrettslaget basketball.
Basketball
WCA_8498

Gladtrimmen

Gladtrimmen sørger for at vi har et tilbud til folk i alle aldre, og hvem som helst kan bli med her. Gladtrimmen gjør det lettere å ha et sunt, sosialt og aktivitetsfylt liv på Nærbø!
Gladtrimmen
2K9A0082-Edit

Styrketrening

I den nye idrettshallen har vi fått på plass et innholdsrikt treningsrom som byr på mange forskjellige treningsapparater, tredemøller, frivekter og mye annet. 
Styrketrening