Våre idretter

ME Æ NÆRBØ IL

 

Vi ønsker å gi alle som ønsker å drive med idrett et tilbud, og målet er å ha med flest mulig lengst mulig - uansett ambisjonsnivå. 
Vi driver med håndball, fotball, ishockey, innebandy og basketball. I tillegg har vi seniortrim og tilbyr trening i styrkerom. 

Torger

Håndball

I håndballen har vi stor suksess både på bredde og nivå. Vi har ca. 800 medlemmer, og Herre A-lag nærmer seg, etter en langvarig satsing, toppen av norsk håndball.
Håndball
bi

Fotball

Fotballen har alltid stått sterkt på Nærbø. Vi har per i dag rundt 700 medlemmer i alle aldersgrupper, og er hver vinter stolt arrangør av Kvia-serien.
Fotball
ishockey

Ishockey

Nye Loen Ishall ble åpnet den 13. oktober 2007, som den 36. ishallen i Norge. Siden oppstarten har interessen stadig vokst, og hockeyen har nå omtrent 200 medlemmer.
Hockey
innebandy

Innebandy

Med den nye ishallen kom også muligheten for curling til Nærbø, og cirka 16 personer er nå aktive curlere her. Det er også mulig for eksterne å leie banen, kontakt post@narboil.no eller 51791150.
Innebandy
styrke

 

Styrketrening


Styrkerommet er oppgradert og utvidet. Vi har nå fått masse kjekke apparater, spinningssykler, tredemøller, elipsemaskiner, romaskiner og annet utstyr som passer alle. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkomne til styrkerommet i Nærbø Idrettslag. Ta kontakt dersom du ønsker å komme igang med trening, vi tilbyr topp fasiliteter til en rimelig penge. 

basket

Basketball

Vi er i dag med å etablere et basketmiljø på Nærbø, og her ser vi potensial for stor vekst i årene som kommer. Per i dag spiller omtrent 15 medlemmer i idrettslaget basketball.
Basketball
WCA_8498

Gladtrimmen

Gladtrimmen sørger for at vi har et tilbud til folk i alle aldre, og hvem som helst kan bli med her. Gladtrimmen gjør det lettere å ha et sunt, sosialt og aktivitetsfylt liv på Nærbø!
Gladtrimmen
2K9A0082-Edit

Styrketrening

I den nye idrettshallen har vi fått på plass et innholdsrikt treningsrom som byr på mange forskjellige treningsapparater, tredemøller, frivekter og mye annet. 
Styrketrening